Go4Gjovik
Een zelfgeschreven verslag van de Vlaamse jongeren.
Vandaag donderdag stonden we al vroeg op om naar Gjovik te rijden en daar kennis te maken de plaatselijke geschiedenis . Daar aanwezig maakten we kennis met de thuishaven van onze Noorse vrienden en hun mooie jeugdhuis. Vandaag hebben we een rustige dag achter de rug.
We hebben uitleg gekregen in het city hall en dan hebben we onze picknick opgegeten dan hebben we in groepen een spelletje gespeeld. Olivier en Jens.
Hey mama en papa en broers het was heel leuk van de vakantie
Op het vliegtuig was het heel leuk ik heb veel gelachen als we op het vliegtuig zaten
En vandaag hebben we naar de stad Gjovik bezocht en ik heb 2 Engelse vrienden
en ik heb ook en vriendin en hoe is het met Guy en Tigo xxxxx robbeke
We zij in groepen verdeeld en in elke groep waren de 4 landen vertegenwoordigd en een leuke quiz gedaan en bezochten de stad Gjovik en bezochten daar de chocoladefabriek. Elodie
Vandaag op het programma gingen we Gjovik we kregen uitleg maar soms verstond ik er niets van. Daarna gingen we naar het jeugdhuis daar mochten we wat rondlopen en eten. Na het eten werden we in groepen verdeeld en deden een quiz in de stad. Daarna hebben we een stoomboot bezocht. En toen gingen we op de terugweg en gingen we ons voorbereiden op de volgende dag. Laurents en Jeroen
sjik gasten
Hey Elodie en heb je mogen proeven van de chocolade
was ze lekker?
een dagje rustig aan doen dat moet zeker deugd gedaan hebben aan die Vlaamse kampioenen ginds in Noorwegen!
jullie zien er nog altijd even enthousiast uit na al die sportieve dagen en wat een prachtige omgeving !
nog altijd enthousiast, goed zo , wel goed voor jou dat het een dagje rustig was, amai het is daar heel mooi,ge gaat nen halve dag mogen vertellen hoor aan mij, amuseer je nog allemaal, sluuuuuu!!!! x
Ik ben al jaloers op jullie mooi gebruind kleurtje! Evelyn
En ikke ook! Beer.
Geniet van de laatste momenten in het mooie Noorwegen, wij hopen op leuke souveniers!!! ;-)
Bij ons is het ook wel leuk, een fris lentezonnetje, wij gingen al in korte broek naar school. Ikke niet, die primeur hou ik voor wanneer juillie terug zijn!Niels.
Tot maandag, wij kijken vol ongeduld uit om jullie terug te zien en jullie verhalen te horen!
vele groetjes
Evelyn, Niels, Beer en juf Els
Allemaal wel fijn en leuk, maar waar blijft mijn rendier in het verhaal!
Probeer er toch op zijn minst één te vangen...
Het is fijn om te zien dat jullie zich blijven amuseren. Al twijfelde ik daar geen moment aan.
Ondertussen is hier de lente aangekomen!
Groeten!
Straks willen jullie niet meer naar huis! Hoe heet jouw vriendinnetje Robrecht?
Een zeer nieuwsgierige meter
Gisèle
xxx
Elodie, het ziet er daar allemaal zo leuk uit , hopelijk amuseer je jou hard maar dat denk ik wel want je staat iedere keer al lachend op de foto's ;-)! Stel het nog wel op reis en verlang al tegen de volgende chironamiddag waar je al je verhalen mag vertellen ! :)
Hey jeroen, ben blij dat je je geamuseerd hebt,verlang al dat je thuis bent voor al die verhalen te horen, geniet nog van de laatste dagen en tot zondag daaaaaag kusjes mama xxxx
Dag Laurents,
ik zie dat je je super amuseert daar in het mooie Noorwegen. Het lijkt me nog mooier dan in de zomer.
Geniet nog van de laatste dagen van jullie reis !
Ik vind de site fantastisch !
en... vele groetjes van de kleuters van 1A en 1B en ook van alle kleuterjuffen .
tot volgende week
juf Hilde
jens goe nieuws Björn Vleminckx tekent 5-jarig contract bij club
ge moogt er niet aan denken hé: "maandag is er weer school"... geen sneeuw, geen skie, maar zalige warme en zonnige dagen in het verschiet, hou jullie daar maar aan vast!! een voorspoedige terugreis en tot maandag of dinsdag!