go4gjovik.reismee.nl

slieren en gieren

De reis is verteerd met een goede nachtrust. Het is hier zo stil dat je de bomen kan horen ademen als onze Turkse vriend ze niet aan het omzagen is ’s nachts. Wakker worden midden in zo’n omgeving is een unieke ervaring.

Onze jongeren waren stil deze morgen bij het uitgebreide ontbijt. Er lagen zeker tien verschillende soorten brood en een gevarieerd beleg met zelfgemaakte kazen en confituren.

De ochtend werd ingevuld met een degelijke briefing van het programma en als slot demonstreerde Sven hoe iedereen zich moet kleden deze week om op een aangename manier aan de buitenactiviteiten te kunnen deelnemen.

Na de briefing werden onze twee Lavvo-tenten opgezet en gleden we de berghelling voor Glomstad af met kleine ronde plastic sleetjes. Iedereen genoot met volle teugen van de glijpartij maar vervloekte meteen ook de diepsneeuw waar je meer dan kniehoog terug de helling op moest ploeteren.

Phil ontstak een stevig vuur in de sneeuw en Janna, onze gastvrouw liet barbecueworsten aanrukken met broodjes. De worsten werden op takken gespiest, gebraden en gretig verorberd.

De avond kwam pas goed op gang met enkele Noorse trek- en kietelspelletjes onder leiding van een plaatselijke schone. Jens vond een lokale Helga om rond te zwieren en ook de anderen waren niet van de dansvloer weg te houden. De sfeer zit er goed in. De Britten organiseerden al een verkleedpartij in hun nationale “underwear”. Dit belooft…. verse sneeuw morgen????

Olga

Hopelijk volgen er nog vele leuke avonden.

Matthias Verbrugge

dag allemaal

hier in de klas is alles oke

alleen het is hier zoo stil zonder jullie
gaat alles goed met jullie
nog veel plezier daar

Thomas

Hallo iedereen daar. Ik vind het jammer dat jullie hier vertrokken zijn.Maar hopelijk amuseren jullie zich daar zo wat een beetje.Enja We missen jullie hier meer en meer.

Groeten
Thomas

Cindy

Klinkt super !!!
Geniet er maar van

Zonnige ( jawel, in België schijnt de zon volop ) groetjes vanuit België

Klas Juf Mia

Het ziet er daar heel plezant uit, maar wel koud.
De foto's waren mooi.
Hopelijk breken jullie niets.
Geniet er nog maar van. We hopen nog mooie verhalen te lezen en sprekende foto's te zien.

Groetjes van Jordy, Jordi, Kevin, Fréderic, Vincenzo, Sander , Jolien, Leen en Juf Mia

Els T

Hallo luitjes,

De Macs is de Macs niet meer zo zonder jullie. Maar zit maar niet met ons in (doen jullie hoogstwaarschijnlijk ook niet!) Geniet met volle teugen!

by the way; godt øl der? ;-)

doei!

evelyn

hej
Het is hier super stil zonder jullie. Elodie ik mis da geluid van jou en dat veel kabaal van je ook! Robrecht ik mis je ook super hard als beste vriend. Het verhaal is super en ik hoop dat jullie veel leuke dingen doen. Het is hier ook heel leuk hoor. En wat hebben jullie al allemaaal gedaan? Het is daar denk ik super koud hee hebben jullie daar soms zon?
Nog veel plezier. en het zijn super mooie en toffe fotos en leuk. We hopen jullie vlug terug de zien .veel plezier van evelyn xxxscucces nog

niels

Dag Iedereen
Het is hier zoo stil in het paviljoen zonder jullie.
En het is zoo stil zonder Robrecht in de klas.
En nieks breken e.
hopelijk heeft Robrecht geen buik pijn meer
groetjes Niels

sabien

dag laurents en de rest,
vandaag was het hier zalig mooi weer, wel heel stil zonder u, ik heb familie voor u opgepakt en komen eten ook, ist goed? ge gaat werk hebben om te kijken zunne, alle dikke kus en tot later , stel het goed en slaap lekker vannacht:-))))xxx

vincent

hallo jongens.
hoe gaat het daar?
Hier alles oké
wel te rusten iedereen

Emmy Lagast

Het ziet er allemaal reuzeplezant uit! Wat een mooie kans dat jullie krijgen. Maak er nog het beste van en we kijken al uit naar de life-verhalen!

Wendy Pauwaert

Hallo,allemaal
Hoe gaat het daar met jullie,
met ons gaat het goed hier maar we missen jullie wel hoor ,in het paviljoen is het ook wel wat stil zonder Jens Olivier.
vele groetjes uit belgie

Annelies

Als ik de foto's bekijk...zie ik dat het daar ongelofelijk goed is!
Geniet ervan en blijf jullie grenzen verleggen!

Groetjes vanop het Kasteel!

Gisèle Smets

Zeg Robrecht, wat lees ik hier, een BBQ in de sneeuw... fantastisch toch dat je eens een hele vakantie van de ongerepte natuur kan genieten. Je meter benijdt je! Genieten hé man en als je terug bent vertellen en vertellen...
xxxx
Gisèle, je meter