go4gjovik.reismee.nl

olympisch goud in Lillehammer

De elegante manier waarop we de trap afdalen in het gastenverblijf zegt iets over de intensiteit van de activiteiten en heeft niks te maken met onze leeftijd. Robrecht en Jens vielen gisterenavond even na achten als een blok in slaap. Ze openden hun kleine oogjes weer toen we ze deze morgen om zeven uur wekten voor een nieuwe dag. De rit ging naar Fjellhallen, een indrukwekkend ondergronds sportcomplex in Gjovik. We bonden daar de schaatsen aan op het olympische ijs van de winterspelen i n Lillehammer van 1994. Vooral dat ijs is verantwoordelijk voor de atletische prestaties van onze jongeren. De foto’s spreken weer voor zichzelf. De schaatsende engelenstand van Elodie en de Vlaamse ijshockeypret van Jeroen, Jens, Olivier en Laurents en Robrecht zijn hier topsportnieuws.

Vanmiddag trokken we de klimschoenen aan voor een indoor klimpartij in Lillehammer. Het licht was bijna uit bij de meeste deelnemers maar een klein motiverend duwke van onze sympathieke assistentes Kimara en Marlies deed wonderen.

Woensdag avond is Turkse avond, het Turkse eten was een hele lekkere start (vooral het Turks fruit-dessert), we kijken uit naar hun avondactiviteiten. Onze jongeren zijn bijna allemaal meerderjarig, het mag pikant worden.

PS We watertanden bij het zien van de goudgele glasinhoud van de gasten in de hoek van het restaurant maar bijten nog even op onze tanden.

Iris

Ge gaat ons toch niet wijsmaken dat ge niets meegesmokkeld hebt... :-) :-)

Chapeau voor sportieve prestaties van de gasten! Ik lag al lang uitgeteld tegen de grond.

klas RSO3

Dag vriendjes en vriendinnetjes

Wij hebben vandaag eens al jullie verhalen en foto's bekeken. Zo te zien is het daar heel leuk.
Wij beginnen jullie al te missen. Amuseer jullie nog!

Tot volgende week!

groetjes

klas RSO3

Lore Van Derbeken

dag papa,
wij hebben de foto's bekeken en de verhalen gelezen,
heel mooi en leuk, ik zou er wel bij willen zijn.
proficiat aan alle sportievelingen!! :-)
vele groetjes.

Leen

Hopelijk genieten jullie met volle teugen, maar met al deze spannende verhalen en toffe foto's ben ik er zeker van dat dat lukt!!

Succes!, Leen (vriendin van Marlies)

Veerle

Trouw volg ik elke dag jullie verhaal.
Amai, wat een avonturen!!!!
Geniet nog verder van deze super-ervaring!
Veerle

liesbeth mus

Wat een ongelooflijke ervaringen allemaal... wat een prachtige reis! Ik geniet mee via de foto's!
Meer van dat! Veel plezier de laatste dagen,
Liesbeth